Power by Waffiy Industries Sdn Bhd

Pembekal Mesin Makanan Online

Kami merupakan syarikat bumiputra yang membekal mesin memproses makanan. Waffiy Industries Sdn Bhd adalah pembekal mesin proses makanan no 1 di Malaysia

MULA OPERASI

Waffiy Industries Sdn Bhd memulakan perniagaan pada 21.12.2015 dan beroperasi  di Alor Star Kedah.

SYARIKAT BUMIPUTERA

Kami adalah syarikat bumiputera yang menjalankan perniagaan berasaskan mesin proses makanan secara online dan offline

VISI

Menjadi sebuah syarikat yang terkenal dalam menyediakan perkhidmatan terbaik di seluruh Malaysia mahupun Asia Tenggara menjelang 2025.

MOTO KORPORAT

Hasil terbaik akan diperolehi daripada pengalaman yang terbaik

MISI

i. Untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan memuaskan hati pelanggan
ii. Menjadi pilihan rakyat Malaysia dengan jenama yang sinonim dengan perkhidmatan yang ditawarkan
iii. Dikenali sebagai syarikat yang berdedikasi, memberikan komitmen penuh serta semangat dalam berkhidmat

200 ++

Jenis Mesin

500 ++

Unit Terjual

5 Tahun

Pengalaman Menjual

Pembekal Mesin Cili / Machine Chili Bow

Mesin cili brand “TAIWAN” ini mendapat sambutan paling tinggi permintaan dikalangan penjual nasi lemak di seluruh malaysia .

Pembekal Mesin Pengadun Tepung

Mesin ini didatangkan khas dengan 3 jenis batang boleh diubah iaitu spiral ,beater dan whip . Selain itu spiral mixer ini mampu untuk mengadun tepung sehingga 30kg dalam satu masa

Pembekal Mesin Uli Tepung Roti Canai

Membekalkan mesin untuk uli tepung roti canai 25kg sekali uli. Mesin uli tepung roti canai ini dapat menjimatkan masa dan tenaga.

Pembekal Mesin Satay Malaysia

Mesin ini berupaya menyediakan 1,500 cucuk satay dalam sejam berbanding kaedah manual iaitu 1,000 cucuk dalam tempoh 8 jam.

Pembekal Mesin Perah Santan

Mesin Juice Extractor atau lebih dikenali sebagai mesin memerah santan @ mesin memerah halia ini antara produk paling laris di kilang pembekal mesin makanan.

Pembekal Mesin Meat Ball / Fish Ball

Mesin Meat Ball berupaya menyediakan 250-280pcs/min dan 16000 biji dalam sejam berbanding kaedah manual iaitu 5,000 biji dalam tempoh 8jam.

Kami merupakan syarikat bumiputra yang membekal mesin memproses makanan (seperti oven, mixer, grinder dan lain-lain) peti sejuk & peti ais dan mesin, bahan pembungkusan, rak pameran dan stainless steel.

Disamping itu , kami juga memberi khidmat bimbingan dari segi teknikal, pemilihan mesin dan juga memberi khidmat konsultan dari pembangunan kilang. Kami juga boleh menghantar barangan dimana-mana sahaja di Semenanjung Malaysia dan mesin-mesin lain mengikut tempat dan barangan.

Copyright © 2022 | Kedai Mesin Makanan Bumiputera | Diuruskan Oleh Waffiy Industries Sdn Bhd | All Rights Reserved. - Enfold Theme by Kriesi
error: Content is protected !!