Letih Menggunakan Kaedah Manual Untuk Cetak Muruku?? Nak Cepatkan Kuantiti Muruku??

Siapa pengusaha muruku?? Letih kan menggunakan kaedah manual? Dengan pesanan yang semakin banyak, mesti rasa terlalu letih untuk menggunakan kaedah manual. Tapi jangan risau, kami boleh bantu anda. Jom baca entri di bawah untuk mengetahui mesin muruku 🥰

Mesin muruku mampu menghasilkan muruku secara komersial dan penghasilan muruku juga lebih efisien berbanding manual. Para usahawan tidak lagi perlu menekan dengan tangan. Menarik bukan?? Mesin muruku ini didatangi khas bersama compressor dan dapur gas. Mesin ini juga boleh dimuatkan dalam 2kg untuk sekali penekanan doh muruku.

Ramai usahawan muruku yang menggunakan mesin ini untuk menjimatkan masa serta tenaga. Dengan adanya mesin ini mampu membantu para usahawan untuk menjimatkan kos tenaga kerja. Mesin ini uga menggunakan teknik pneumatic iaitu teknik angin. Jadi, amatlah mudah untuk menbekan doh muruku ke dalam kuali yang telah disediakan sekali.

Mesin Muruku(Pneumatic)
-mesin with compressor
-sesuai digunakan untuk menjimatkan masa dan tenaga
-jugak sesuai untuk proses laksa
-mempunya 3 plate berlainan iaitu star plate, circle plate dan flat plate

Sampai di sini sahaja perkongsian saya mengenai mesin muruku dan kelebihan menggunakan mesin ini. Semoga bermanfaat kepada anda.

//kedaimesinmakanan.com/mesin-muruku

(Yanie 011-1196 4612)