3 Sebab Kenapa Anda Memerlukan Mesin Perah Kacang Soya

Siapa nak tahu 3 kelebihan menggunakan mesin ini? Kalau nak tahu, jom baca sampai habis 😉😉

Mesin Perah Kacang Soya merupakan Mesin yang berupaya mengisar dan memerah kacang soya. Ia dilengkapi dengan penyaring. Tampilan mesin ini menarik. Ia sangat mudah dikendalikan dan beroperasi dengan efisien.

  1. Proses Penghasilan Lebih Cepat

Mesin perah kacang soya mampu menghasilkan 80kg dalam masa 1 jam sahaja. Menarik bukan? Tak perlu tunggu masa yang lama untuk mendapat hasil yang banyak dan dalam masa yang sama boleh tingkatkan production anda !

2. Jimat Tenaga Kerja

Anda masih menggunakan kaedah manual? Perah menggunakan tangan? Tak letih ke? Dengan menggunakan mesin perah kacang soya ini, amat membantu anda semua untuk jimat tenaga kerja! Tak perlu lagi penat-penat untuk memerah soya untuk mendapatkan hasil air soya.

3. Mudah Untuk Dikendalikan

Apabila menggunakan mesin ini, tidak perlu bersusah payah untuk menggunakan mesin ini. Cara penggunaan mesin ini amat mudah dan senang digunakan. Jadi, tidak perlu risau tentang cara penggunaan mesin ini.

Inilah 3 kelebihan apabila anda menggunakan mesin ini. Tak perlu lagi menggunakan kaedah manual untuk mendapatkan hasil air soya yang banyak. Selain membantu memerah kacang soya untuk dijadikan air soya dengan cepat, mesin ni juga mampu menghasilkan air soya 80kg/h dan memerah kacang soya tanpa hampas.

//kedaimesinmakanan.com/mesin-perah-kacang-soya/

(Yanie 011-1196 4612)