Vaccum Sealer Packaging Machine

Tercari-cari mesin yang sesuai untuk packaging anda? Nak mudah untuk vacuum bahan produk anda?? Nak tahu rahsia kelebihan menggunakan mesin ini??

Jomm baca di bawah👇 :

Mesin Vacuum Packaging merupakan mesin packaging yang sesuai digunakan untuk proses pembungkusan. Mesin ini sesuai digunakan untuk pembungkusan Keropok Lekor, Perapan Daging, Perapan Ayam, Satay dan lain-lain.

Mesin Vacuum Packaging mempunyai 2 jenis iaitu ‘Table Top’ dan ‘Standing’. ‘Table Top’ perlu diletakkan di atas meja manakala ‘Standing’ hanya letak di bawah.

Pekasam, Perapan Daging dan Ayam, Satay, Keropok Lekor antara produk makanan yang sangat sesuai menggunakan Mesin Vacuum Packaging. Mesin ini mampu untuk membuang angin yang ada di dalam plastik pembungkusan dengan meggunakan teknik vacuum.

Dengan menggunakan mesin ini, menjadikan produk makanan tahan dengan lebih lama, mengekalkan rasa dan kualiti produk makanan menjadi lebih tinggi. Udara yang banyak mengandungi oksigen dan pelbagai kuman yang boleh merosakkan makanan. Dengan menggunakan mesin ini, produk makanan yang terhasil adalah yang berkualiti. Saiz plastic yang sesuai digunakan adalah 400mm semasa pengunaan mesin ini.

https://kedaimesinmakanan.com/mesin-vaccum-packaging/

(Yanie 011-1196 4612)