Nak Dapatkan Hasil Perahan Santan Yang Banyak dan Mudah??

Siapa nak tahu kelebihan mesin perah santan?? 🥥🥥
Siapa nak tahu rahsia santan yang dihasilkan cantik dan cepat??

Meh kami share😍😍

Teknologi proses memerah santan kini menjadi lebih mudah, dengan bantuan mesin pemerah santan anda boleh mendapatkan  hasil santan dengan mudah dan cepat. Ia lebih efektif dan memiliki kapasiti penghasilan yang lebih besar dibandingkan dengan  kaedah manual.

Mesin Santan ini berfungsi untuk memerah santan kelapa dan juga halia, nenas dan sebagainya. Mesin ini mudah untuk dikendalikan dan tidak memerlukan kepakaran khusus. Penjagaan mesin ini juga cukup mudah.
Permintaan santan sering meningkat menjelang musim perayaan. Malahan setiap hari santan menjadi salah satu bahan keperluan masakan terutamanya masyarakat Melayu.
Terdapat santan original dan ada juga santan campuran. Bergantung kepada teknik dan target keuntungan yang dikehendaki oleh pengusaha. Mesin perah santan ni mempunya 3 jenis saiz kapasiti. Jadi pelanggan boleh memilih mengikut citrasa untuk menggunakan mengikut saiz mesin.

Mesin Perah Santan
Model Kt-Se22
Power 1.5hp X 230v
Strainer Length 9″
Capacity 15-25kg / Hour
Dimensions 39″ X 23″ X 39″ (H)

Coconut Milk Extractor
Model: Kt-Se33
Power: 2hp X 230v
Strainer Length: 12″
Capacity: 40-60kg / Hour
Dimensions: 49″ X 25″ X 48″ (H)

Mesin Perah Santan
Model: Kt-Se66
Power: 3hp X 230v
Capacity: 80 – 100 Kg / Hour
Dimensions: 54″ X 25″ X 47″ (H)

Jadi, pelanggan boleh memilih jenis mesin perah santan mengikut citrasa pelanggan. Mesin perah santan ni memang sangat-sangat membantu para usahawan untuk memudahkan urusan untuk memerah santan da untuk mendapatkan hasil yang cantik 😉

https://kedaimesinmakanan.com/cara-mendapatkan…banyak-dan-mudah/ ‎

(Yanie 011-1196 4612)